De Vintageloods Algemene Voorwaarden

Toepasselijkheid

 • De algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod, offerte en overeenkomst van De Vintageloods.
 • Alle door De Vintageloods vermelde productprijzen zijn uitgedrukt in eruo's. incl. BTW.
 • De productprijzen zijn exclusief bezorg-en verzendkosten. De bezorg-verzengkosten worden aan de bestelling toegevoegd.
 • De prijzen van de producten zijn gebaseerd op het zelf ophalen van de artikelen in de loods.
 • Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of drukfouten. Aangezien het bijwerken van de voorraad na de bestelling niet altijd direct zichtbaar is op de website, kan het voorkomen dat meerdere mensen hetzelfde artikel bestellen. De eerste koper heeft dan het eerste recht op dit artikel.
 • Door het plaatsen van een bestelling verklaart u dat u zonder voorbehoud akkoord gaat met de voorwaarden van De Vintageloods.

Producten

 • De aangeboden meubelstukken en woonaccessoires van De Vintageloods worden zo duidelijk en waarheidsgetrouw mogleijk weergegeven door foto en tekst.

Betalingscondities

 • De koopovereenkomst is gesloten en de goedren worden verstuurd na ontvangst van de betaling van het totale bedrag van de bestelling (inclusief verzendkosten).

Betalingswijze

 • Bankoverschrijving
 • Ideal betaling
 • PIN betaling

Kosten en wijze van aflevering

De prijzen in onze shop zijn exclusief bezorgkosten.

Elk vintage meubelstuk is uniek en onze meubelen hebben allemaal diverse afmetingen. Daarom hanteren wij de volgende bezorgopties:

1 Zelf ophalen in de loods aan de Tuinlaan 76, Schiedam

2 Transport door De Vintageloods

3 Bezorging externe meubeltransporteur

4 Per postNL

 

Ad 1)

Wij zijn op zaterdag van 10:00-18:00 geopend, dus u kan uw aangekochte meubelstuk binnen openingstijden of op doordeweekse dagen op afspraak afhalen op de Tuinlaan 76, Schiedam. Deze optie is uiteraard geheel kosteloos.

 

Ad2)

Bij deze tweede optie betaalt u 0,40 ct/km voor het totaal aantal gereden kilometers.

Maximale laadruimte

Lengte laadruimte 2170 mm

Breedte laadruimte 1740mm

Hoogte laadruimte 1305mm

 

De transportkosten kunnen contant of per pin afgerekend worden bij de bezorging.

 

Ad 3)

Grote meubels zoals de retro buffetkasten zullen bezorgd moeten worden door een externe transporteur. Deze prijzen verschillen en zullen in overleg aan u voorgelegd worden. Deze kosten worden aan u doorberekend. Nadat het bedrag van zowel de bestelling en de bezorgkosten zichtbaar zijn op onze rekening, nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak. Met deze optie heeft u dus twee betalingen. U vindt onze bankgegevens in de bevestiging van uw bestelling.

 

Ad 4)

Kleine produkten zoals krukjes en/of accessoires kunnen per PostNL verstuurd worden.

PostNL - 6,95 euro of 13,25 euro

Verzending naar uw thuisadres.

- Verzenden pakket basis (onverzekerd).

t/m 10 kg   €6,95 (maximale formaat 100 x 50 x 50cm)

20 - 30 kg  €13,25 (maximale formaat 176 x 76 x 58cm)

- Verzenden pakket aangetekend

€1.65 per pakket extra.

 

Nadat het bedrag van zowel de bestelling en de bezorgkosten zichtbaar zijn op onze rekening, zullen wij het product versturen. Met deze optie heeft u dus twee betalingen. U vindt onze bankgegevens in de bevestiging van uw bestelling.

 

 

 

Buitenland

 • Leveringskosten voor grote items naar het buitenland zullen handmatig berekend worden door ons. Directe afrekening in de webshop kan dan niet. Er zal eerst dan eerst contact gelegd worden, wij berekenen dan handmatig de verzendkosten en vervolgens kan daar akkoord op gegeven worden.

Retour

 • Via de webwinkel bestelde artikelen kunnen retour gestuurd worden binnen 14 dagen na ontvangst. Het retour moet vooraf schriftelijk aangemeld worden via info@devintageloods.nl. Het product dient zorgvuldig verpakt en onbeschadigd bij De Vintageloods aan te komen. Beschadigde of gebruikte artikelen kunnen wij niet retour nemen. Artikelen die op maat of op specifieke aanvraag zijn geleverd kan De Vintageloods niet terugnemen. Artikelen in de uitverkoop kunnen niet worden geretourneerd. Verzendkosten van retours zijn altijd voor de rekening van de koper. Na ontvangst en goedkeuring van De Vintageloods over de staat van de producten, wordt binnen 14 dagen het verschuldigde bedrag teruggestort.

Garantie

 • De Vintageloods verkoopt oude orginele meubelen. In onze loods kunnen de meubelstukken voor aankoop bekeken worden. Wij geven geen garantie achteraf. De meubelen die wij aanbieden zijn voornamelijk van hout. Hout is een natuurproduct en werkt altijd. Dit betekent dat, bijvoorbeeld onder invloed van wisselende temperaturen en vochtgehaltes (verwarming. vocht e.d), kiertjes en scheurtjes zouden kunnen ontstaan. De Vintageloods is niet aansprakelijk voor de natuurlijke werking van hout. Onze meubelen worden bij inkoop zorgvuldig gecontroleerd op en behandeld tegen houtworm. Wij kunnen echter geen garantie geven dat al onze meubelen 100% houtvormvrij zijn.

Aansprakelijkheid

 • De Vintageloods aanvaardt als leverancier geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door gebruik, verkeerd gebruik of misbruik van onze producten.

Privacy Policy

 • Als u een bestelling plaatst hebben wij de gevraagde gegevens nodig om uw bestelling af te handelen en contact met u op te nemen. De Vintageloods verstrekt uw persoonlijke gegevens niet aan derde, die niet zijn betrokken bij de uitvoering van uw bestelling. Wij gaan vertrouwelijk met uw  gegevens om.

Klachtenservice

 • Klachten moeten binnen 3 dagen na ontvangst volledig en duidelijk omschreven worden en ingediend bij De Vintageloods.

Alle correspondentie is op basis van deze Algemene Voorwaarden.